Fundering

Här om dagen så skrev Sanna till mig att det var dags att skriva i bloggen igen. Jag tycker det är kul att skriva här men det är ännu roligare när man märker att folk läser bloggen..Men när jag tex kollar "statistiken" så står det (just nu) att ingen har läst min blogg sen den 9:de.. Fungerar den som den ska eller har jag några trogna stalkers därut?

Iallafall igår så kändes tågresan hem som en evighet, mobilen dog vilket betyder att min underhållning dog. Väl hemma så mötes jag av min älskling som tog hand om mig hela kvällen! Vi gjorde spaghetti och köttfärssås, vitlöksbröd och till efterrätt glass! Mums vilken middag. Daniel hade också beställt hem två grejer till mig, haha! Det ena var en värmebjörn, du lägger den i mikron så fungerar den som en värmekudde, och det andra var en vibrerande anka (?)..haha. han har humor den där killen..! :P Han beställde måndags och dom kom igår, snacka om snabb leverans!!
Coolstuff.se beställde han ifrån :)


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Postat av: Mikaela

Det kan vara så att din statistik läsare har blivit knäpp, man kan lägga in den på nytt i bloggen men jag minns inte länken nu bara för de. Annars så väntar du lite så kanske det blir bättre :)



För jag läser din blogg varje dag och Sanna läser din blogg. Sen är det väl många av dina andra tjejer som läser! Så skriv då :D

2012-02-15 @ 09:59:14
URL: http://unnatural.blogg.se/
Postat av: S.

JAG LÄSER!



Min blev också sådär förut, men det gick över sen. Den hade väl bara en bad week eller nått.

2012-02-15 @ 11:18:50
URL: http://welcometocloudnine.blogg.se/
Postat av: Mikaela

KOLLA KOLLA!! Jag har köpt snygg brallorna i annan färg :D http://unnatural.blogg.se/2012/february/favorit-brallan.html

2012-02-15 @ 14:40:26
URL: http://unnatural.blogg.se/
Postat av: Mikaela

Ellos :D

2012-02-15 @ 15:45:11
URL: http://unnatural.blogg.se/
RSS 2.0