.

Sitter på pendeln påväg till mitt lagom kaotiska jobb. Vi är mitt uppe i en flytt, på måndag så sitter vi på vårt nya kontor! Det ska bli spännande. Men fram till det så är det jag och kartongerna som är ensamma på kontoret...inte lika kul.


.

Har verkligen inget att skriva...

Helgen

Tänkte berätta lite om helgen!
 
I fredag så åkte jag raka vägen hem till Bea och Bobbie där även Daniel var. Killarna åkte iväg och köpte en Pumpa och pizzor, vilken myskväll! Vi hann även med att se på Johan Falk Organizatija Karayan. Kan verkligen rekomendera den filmen!

 Vaknade upp i lördags hyffsat tidigt, väckte Daniel och åt en god frukost. Tog ett varmt och skönt bad! Sen var det bara att göra sig iordning för kvällen :) Jag, Bea och Linda skulle äta middg men fick även sällskap av Jennifer och Sara :). Kollade på Så mycket bättre och bara tog det lugnt. Skjusade hem Linda och Sara till station. När jag kom tillbaka till Bea så hade hon förberett med nyaste avsnittet av vampire diaries.
 
Hela söndagen ägnade jag åt att tvätta och städa hemma, hann också se Ice age 4, friends with kids och en snutt av nyaste Spiderman. Daniel Var på fotboll med grabbarna så han såg jag inte skymten av på hela dagen. Vid 5 så åkt jag iväg till Friskis och Svettis för att träna med Ia. Kan säga att jag har en bra träningsvärk i benen.
 

<3


.


Till dig

Vet att jag är en dag försent. Får alltid så många olika känslor i kroppen när jag tänker på dig. Vet inte vad det är jag känner.
Den där dagen för fyra år sen... Den var helt obeskrivlig.. Allt som hände allt, som sas. Minns den där kvällen som om det var igår. Hur vi alla tjejerna var samlade, det var väldigt längesen. Minns när Mikkis ringde mig, nyfiken som hon är så hade hon lyckats få reda på att det var du som var på spåret...
Mitt inne i stan, utklädda för en hallowen fest som vi hade sett framemot så var det bara att ta sina saker och åka så fort som möjligt hem till Lidingö. Mamma hämtade oss på ropsten och körde hem alla. Hela natten satt jag i köket och grät. När jag väl fick höra att du inte hade klarat det så brast det för mig.. Mina känslor för dig har inte alltid varit positiva och vi har inte alltid kommit överens. Men jag kommer aldrig glömma den dagen för hundra år sen när vi skulle träffas själva för första gången.
Det var snö ut, kallt men ändå så lös solen sitt allra starkaste. Jag stod och väntade på dig, du kom aldrig. Besviken gick jag hem. Men du hade bara försovit dig och du vill ha en till chans att träffa mig. Du var min första kärlek men också den kärlek som har gett mig mest snurr på mitt liv. Du var en stor del av vårat liv.
Jag sänder kramar till alla nära och kära till dig. Jag sänder också en tanke upp till himelen och hoppas du har det bra var du nu är.

.


Skakningar

Igår så började min vänsterhand skaka när jag satt på jobbet, den har skakat sedan dess. Vet inte om det är någon slags "biverkning" av min träningsvärk eller nått åt det hållet eller om jag håller på att bli ett asplöv..
 
Handen har inte slutat skaka ännu och jag funderar på om man ska ringa och kolla vad det kan bero på och om man ska bara vänta ut det..
 
Igår så var det träning igen, det är verkligen superkul när man väl är där. Det tar emot lite att gå dit eftersom det alltid är så skönt att åka hem, men väl där så älskar jag det!
Mamma köpte boxningshandskar till oss igår :) Älskar dom! Tack mamma!
 

RSS 2.0