Fell in love with an alien

Dagarna bara flyger förbi. Hinner knappt tänka på att skriva här. Men mig gör det inget att dagarna flyger förbi. Jag längtar tills en annan årstid. Jag vill ha Vår. Då ska vi bygga altanen och balkong. Längtar. Imorgon är det Februari.

Helgen: I fredags så efter några timmar på ett oplanerat ställe så åkte jag sedan hem till Bea. Där satt jag, Bea och Denise hela kvällen och pratade strunt och kollade på tv. Riktigt mysigt. I lördags så åkte jag och Daniel en snabbis till Kista, köpt inget. Sen åkte vi hem till Sebastian och Caroline för att bara hälsa en snabbis. Vi har inte träffat dom sen vi åkte. I söndags gjorde vi ingenting. Såg någon film. Köpte ett par skor till Daniel. Handlade lite mat.

Det var min helg, Man behöver sådana helger också.

Nostalgitripp


Tandläkaren...

Igår var jag hos Tandläkaren. Denna gång för att göra en vanlig koll bara. Inga hål, bort med tandsten och så var det klart! Jag tycker det känns så konstigt i munnen när man varit hos tandläkaren. Strävt och konstigt.. usch.

Annars gjorde vi inte så mycket igår. Vi var äntligen i tid med allt. Maten var färdig lagad vi halv 7, tidigaste vi har ätit på väldigt länge.

Vi såg också en SKIT bra film igår, ett måste att se.

friends whit benefits

with every heartbeat

Igår så möte jag upp finaste Bison och söta Elvin efter jobbet. Lite middag och mys hemma hos oss. Elvin har blivit så stor! Tänk vad snabbt det går, nu var han inte still en sekund, haha! Det var både mysigt och skönt att träffa sina favoriter.
När Bea och Elvin begav sig hem så var det bara att börja vika tvätt. Det tog säkert en timme.
Daniel lagade mat igår igen, ännu en lyckad middag blev serverad. Bea fick förstås också smaka på mästerkockens mat. Men snacka om att han inte har något tålamod alls, han blir lite stressad och då hör man både den ena och den andra svordomen från köket haha!

Det var en bra och trevlig kväll igår.

Ps. imorgon är det fredag!

Lite bilder







Måndag,tisdag,onsdag

Var ska jag börja? Vi har inte gjort, egentligen, något vettigt alls.

I måndags så åkte jag dirket hem efter jobbet och ramlade ner i soffa. Där satt jag sen mer eller mindre hela kvällen. Jag kände mig helt utmattad ( en dags arbete, hur ska det här gå?) Daniel har varit den som har skött maten. Han har varit jätteduktig, letat och läst recept, lagat nya maträtter som faktsikt har varit super goda.

I tisdags så hämtade Daniel mig på stationen så åkte vi direkt till Ikea. Därifrån fick vi med oss en spegel, glas, tallrikar och lite annat nödvändigt. Höjdpukten var när spegeln stod på plats och jag kunde äntligen se hela kroppen, Lycka! När Daniel började med maten så städade jag lite.

Vi har också sätt några bra filmer, Tinker tailor soldier spy, Reel Steel, In time,
Abduction.

Idag onsdag så ska jag träffa Bea! Har inte träffat henne sen vi åkte så det ska bli mysigt. Sen ska jag väl städa klart där hemma.

Längtar också till Måndag, då Jossan och Jonas kommer hem!



Tillbaka till verkligheten!

Eftersom jag har varit på semester i två veckor så har bloggen fått lida. Vi tog semester från allt. Riktigt underbart har vi haft det. Vi har bara ägnat oss åt varandra. Hunnit prata igenom mycket, framtiden, förflutet ja, ni vet..Allt!

Man behöver komma bort från sina rutiner, från allt. Nya krafter har samlats och det är skönt att vara hemma igen.

För att klara vardagen så känns det som om man hela tiden behöver ha något att se fram emot. Som tur är så har jag mycket att se fram emot. Många bollar i lyften hela tiden. Jag hoppas få kunna träffa gamla vänner. Umgås mer med dom man inte ser så ofta. Hitta på nya grejer osv.

Nu är äntligen 2012 här!

Sista arbetsdagen

Igår så vaccinerade vi oss. Trodde att vi skulle få sitta där och vänta ett tag. Men det blev vår tur så fort vi kom in. Usch, tycker att det gör så ont att vaccinera sig. Jag är inte rädd för nålar och tycker inte att tex blodprov gör ont..men vaccinationen...rakt in i muskeln, Aj säger jag bara!



Bea och hennes söta son kom och hälsade på igår också, liten hejdå fika. Elvin har blivit så stor nu, sitter själv och snart kommer han krympa runt över allt!



Var det någon som såg Victoria Secret show? Tycker det är så bra!


Idag är det helt dött här på kontoret, vilket gör att denna dag kommer gå så långsamt, suck!


Nått inlägg ska jag väl hinna med

Fullt upp! Två dagar kvar tills vi åker! Kom på i all stress igår att vi skulle vaccinera oss en sista gång denna vecka. Så det får bli idag, drop in på cityaktuen i stan, perfekt!

Packa packa packa, jag tycker det är kul att packa. Men ändå lite stressigt! Tänk om man glömmer något.

Men vad behöver man egentligen i paradiset föruom sin andra halva?

Drinkarna från Nyår



Jag och Jossan, tagen med nya objektivet <3


RSS 2.0