.

Är det någon som har missat att det regnar ut? Då kan jag informera er om att det ösregnar ute... Det har regnat konstant i flera flera timmar. Jag tror aldrig det kommer sluta..
 
Imorse på tåget..
 
Igår fick Daniel en ros av mig. Han fick den för han betyder allt för mig. För att på något sätt visa min kärlek utan ord.
Orden räcker aldrig till när men känner på det här sättet.
 

En riktigt fin ros, visst?
 
 
Visst är det inte bara så att det är tjejen som ska få blommor, små presenter, uppmärksamhet från kille. Killar behöver minst lika mycket bekräftelse och kärlek som vi tjejer.
Mer blommor åt killarna :)

3 km

 
Det blev tyvärr ingen boxning igår då mamma är sjuk och jag har ingen lust att gå själv. Så jag åkte hem efter jobbet och sprang 3 km med Daniel istället. Fy fan vad det är jobbigt..! Men när man väl kliver ur duschen efter att ha tränat så finns det ingen bättre känsla. Man känner sig så duktig, fräsch och pigg!
Love it!
 
Idag ska jag hem till Mikkis, där kommer jag att bli bjuden på super god mat! Mums :) Det kommer bli mysigt att hänga igen :)!
 
Annars har jag nog inte så mycket att skriva om..
 

.

Onsdag idag. Det betyder att halva arbetsveckan har gått. Det betyder boxning. Det betyder strosa runt i stan tills mamma slutat jobbet.
 
Idag kände jag mig inte alls pigg när jag vaknade. Ont i halsen som jag har haft den senaste veckan. Börjar känna tryck i öronen (öronbarn...) och ont i huvudet.
Men jag tänker ignorera mina häliga baciller och boxas idag iallafall.
 
Jag är sugen på att köpa lite snygga träningskläder. Har hittat några som jag vill ha.
 


Bilder lånade från Gina tricot

.

 

Halstabletter, nässpray och 8 grader ut, Hej tisdag!

Ska försöka få igång gnistan att skriva i blogg igen.
 
Igår träffade jag mina favoriter en snabbis efter jobbet. Sen var det bara hem och göra situps (varje dag!) och börja laga maten. Igår blev det korvstroganoff. Väl mätta i magen åkte vi hem till svärfar för att kolla lite vad han hade hittat i sitt förråd. Han ska nämligen flytta nu så han har börjat rensa! Vi hittade hur mycket spel som helst och vi fick med oss tre stycken hem!
Jag fick också i uppdrag att fixa hans tv ljud. Dom bakre högtalarna fungerade inte och han sa att han skulle köpa nytt. Men Daniel bad mig fixade det och efter några knapptryck så fungerade dom igen! Så nu är han nog nöjd och glad att han slipper lägga pengar på ljud!

Sedan åkte vi upp till hans lägenhet för att se hur den såg ut. Just nu är den inte så fin men jag vet att så fort han börjar så kommer det bli en toppenfräsch lägenhet! Kul! :D
 
Väl hemma igen så spelade vi lite spel och kollade lite CSI.
 
En bra dag med andra ord!
 
 

Slänger upp lite bilder!

 Tänkte visa i bilder vad som har skett i mitt liv den senaste tiden
 
 
 
 
 
 
 
Mina dagar har innehållit mycket god mat, fina vänner, Mys med Elvin + familj, Mycket kärlek med min älskling, börjat jobba, Börjat boxas och självklart många fina drinkar!
 
 

Semestern är slut!

Jag tog semester från allt! Det är därför jag inte har bloggat nu på tre veckor ungefär.
Är nu tillbaka i dom gamla vanliga rutinerna. Kliva upp åka tåg, jobba, åka tåg, laga mat och mysa med Daniel. Vissa dagar lyckas man iallafall bryta rutinerna lite och hitta på något annat skoj.
 
Semesterna var fantastisk. 3 veckor av umgänge, festande och bad samt film!
Jag har varit både i Skara (på skara sommarland) och i Rättvik (såg Hoffmaestro).
Även varit lite på landet.
 
Grattis Anton som fyller 17 idag! Så idag ska vi hem till Berit för att fira honom, det blir trevligt! :)
<3

RSS 2.0