Lycka

 

<3

Igår så åkte jag ut till landet med mamma, bästa! Finns inget bättre än att umgås med sin mamma :)
 
Tycker också att det är helt underbart att vara på landet, bara vara där ut och prata, umgås och mysa!
 
Igår så ägnade vi kvällen åt att måla badrummet på landet! kommer blir så himla fint när det blir klart! Sedan åt vi en god middag, sydde en klänning, bara var. Så som det ska vara på landet.
 

Bästa mamma (bild från när vi flög till skåne förra veckan)
 
 
Det regnade och haglade i stan... :S
 
 
Promenad för att komma fram till huset :)
 
 
På landet regnade det inte! Riktigt härligt!
 
 
Det här vaknade jag till imorse, inte helt fel <3
 
 
Påväg till jobbet, 3 dagar kvar!!!
 

.

Igår gick jag en snabb svänge på stan och hittade ingenting...! Skulle vilja köpa en klänning, en kjol och en mysig tröja. Men inget av dom hittade jag. Sedan tog jag sällskap med Frida på pendelen. Åkte hem och hämtade cyklen, cyklade ner till Jossan och Jonas. Satt i solen på deras balkong i flera timmar! Super skönt! Daniel kom senare när han hade slutat. Åkte då hem och gjorde mat. Kollade på ett avsnitt av Band of brothers! Riktigt bra, men det är så långa avsnitt så man hinner bara se ett per kväll nästan!
 
 

Landet!

Helgen spenderades på landet. Gud va jag tycker det är skönt att vara där! Komma bort från rutinerna i kungsängen och bara sitta och glo, mer eller mindre!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Begravningen <3

Begravningen var jättefin men såklart också väldigt sorligt.. Man känner sig otroligt sänkt och påminns om alla
nära och kära som man aldrig vill förlora.
 
Vila i Frid <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bästa!

Kan börja med att berätta att helgen var riktigt lyckad!
I fredags så var vi på middag hemma hos Zäta eftersom det var hans födelsedag :) Han och Ida hade gjort supergod mat, mums!  Det blev några glas vin och goda skratt, sen bar det hemåt, det fick ju inte bli försent, lördagen väntade ju ;).
 
När vi vaknade upp i lördags så började vi morgonen med Bert! Sen var det bara att sätta igång. Åkte och hämtade is, köpte alkohol, fixade det sista i tältet, möte dj:en som skulle sätta upp sin utrustning, äta mat, duscha, göra sig iordning och sen kunde vi äntligen andas ut. Allt var klart för att folk skulle komma! Runt halv 8 började folk droppa in. Halv 9 kom Frida, vi överraskade henne med Ja må hon leva! Alla tjejerna grät av lycka haha! Det blev riktigt bra! Sen var festen igång på riktigt! Oj oj oj! Vi dansade hela natten! Det enda negativa var dom förbaskade myggen! usch... Men vilken lyckad fest!
 
Söndagen så var man lite trött men det va inte så farligt. Efter att ha ätit frukost så var det bara att åka hem till Rolle och börja städa, eftersom vi ändå var 6 pers så gick det jättesnabbt!
På kvällen fick vi fin besök av Carro, som kom med mat, bullar, läsk och chips (vilken hjälte)! Vi myste och såg på film sen sov hon över också :)!
 
I måndags så möte jag upp Carro och Caesar. Vi hade muggar och en bib med Rosé vin, cigg och mycket skvaller! Vi begav oss mot söder för att sätta oss i parken. Där blev vi uppmötta av Andy och en till person. Dom var tyvärr tvugna att dra efter en timme. Men vi satt kvar och myste. Tillslut så var det dags för mig att börja röra mig. Väl hemma så hade min älskade älsking gjort klart middagen, mums!
 
Igår möte jag Carro efter jobbet, gick till gallerian och tog varsin Youghurt glass! Mums. Jag lärde Caroline hur Instagram fungerar också haha! :D Efter att ha myst en stund så åkte jag hem, sprang upp till Beatrice för att Kram henne, Det var hennes födelsedag igår :D, fick också pussa massor på Elvin! När Daniel äntligen kom hem igår kväll så hade han med sig ett nytt objektiv till kameran också! Jippie! :D
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

GODMORGON

Torsdag idag, finally!
 
Sitter och äter min frukost och försöker att vakna till liv. Vill bara ha helg nu, och semester för den delen..
svårt att komma upp ur sängen och svårt att somna..!
Men ska inte klaga, det är varm och skönt ute!
 
Igår träffade jag min älskade älskade lillasyster! På söndag flyttar hon till Skåne..Skit trist tycker jag, men jag vet att det kommer bli så jäkla bra för henne! Vi gick och köpte var sin läsk och chips och så gick vi och satte oss i humlegården! Hur mysigt som helst! Carro sprang förbi och myste med oss en snabbis. Sen gick jag och Alexandra upp till Centralen med ett snabbt stopp på HM där det blev ett par shorst och ett basic linne :)!
 
Väl på tåget sken solen som aldrig förr och jag hade ingen lust att hoppa på bussen och sitta där med massa svettiga människor. Så jag höll ögonen öppna efter någon som kanske vill promenara hem med mig. Och vilken tur jag hade! På stationen så möte jag Sussie (som förövrigt bor två portar bort typ..) som ville promenera hem med mig!
 
Där hemma hade Daniel börjar med middagen och gjort jättefint! <3
 
Dagen bara flög förbi och innan jag visste ordet av det så var det läggdags.
 
 

Önska det var Fredag

Jag tycker nog att tisdagar är värre än måndagar. För på måndagen är man (förhoppningsvis) utvilad från Helgen. Men tisdagen...den är bara jobbig. Det är inte som Onsdag, då vet man att halva veckan har gått och att det snart är fredag.
 
Aja, idag har jag inga planer. Jag och Daniel ska fixa lite inför Lördagen idag. Kan ju inte berätta någonting här eftersom Frida inte får veta något =P .
 
 
Igår åkte jag och storhandlade veckans middagar. Daniel var iväg och tränade så fick gör det själv, inte så kul!
Gjorde Caesarsallad till middag, gud vad gott det blev! Att göra egen dressing är det bästa, det blir så mycket godare. Efter middagen och en snabb dusch så kom Josépine! ;) Hon flydde sin lägenhet eftersom den var invaderad av massa fotbollskollande killar! Så hon kom och myste med oss istället. Mitt i tvprogramet och skitsnacket så hör vi glassbilen, vi flög upp och sprang som två små barn för att köpa glass Haha, det kallar jag sommar! Vi fick med oss hem "prova på mix" mums.
 

Börjar morgonen..

med ett inlägg här tänkte jag!
Helgen har varit precis lagom! Känns verkligen som jag tog vara på denna helg och gjorde massa skoj.
 
I fredags så blev det ett glas vin nere hos Jossan och Jonas som sen slutade i en middag på GC och spelkväll hemma hos Zäta! Jag, Ida, Zäta, Daniel, Jonas, Anton, Mika och Victor spelade party alias! Så himla roligt! haha!
 
I lördags så firade vi Älskade Elvin! Det var fika och tårta, stora paket och mycket lek! Vi blev kvar hela kväll, åt massa onyttigt och myste.
 
Igår var det bara att kliva upp ur sängen och be ge mig till bromma blocks. Där skulle jag äntligen få mitt hår klippt och fixat! Fina Lisette klippte och slingade, fixade och donade! 3 timmars tjejsnack gjorde att tiden gick väldigt fort! Be gav mig sen för att hämta Jossan och Frida för att åka på HomeParty. Det var Sandra och Issa som hade styrt, väldigt trevlig. Jag köpte tre kuddfodral.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bilder lånade från zbh.se
 
Nya Håret
 
 
 

RSS 2.0