<3

Att träffa Sanna var underbart! Tänk att man inte behöver ses varje dag, inte prata varje dag och ändå är det så naturligt att ses. Lunchen flög förbi och jag kände att jag kunde suttit i solen med henne i flera flera timmar.
Vänskap!

Lunch

Idag ska jag äta lunch med Sanna.
Sjukt längesen vi såg, kul initiativ!


Finbesök

Igår så kom Bison och Elvin ner. Doppresenten hade kommit och jag bjöd på middag :).
Alltid lika mysigt att vara med dom två!


Välkomnar våren

Underbart att sitta på tåget med solen i ansiktet <3


Samma gamla skiva spelas...


Ooopss...

Igår fick jag nog... efter att vi fortfarande inte hade hört något om doppresenten så bestämde jag mig för att maila dom. Världens argaste mail. Jag var så trött på att vi inte hade fått hem dom än. Men när jag sedan kom hem igår kväll så hade Daniel varit och hämtat ut presenten.
Ooppss..


Hoppas på att få träffa Bea och Elvin efter jobbet idag så vi äntligen kan få ge dom presenten :)

Ikväll blir det lasange till middag :).

Va?!

Snö...igen....slask...igen..


Rensat min garderob

Igår tog jag äntligen tag i det..jag rensade bland mina kläder!



Suck

Haft en riktigt dålig natt. Vaknat varannan timme ungefär. Sjukt segt.

Längtar efter lönesamtalet.. Kan inte leva så här längre, inga pengar kvar att göra något kul för.

Godmorgon måndag.

Sol!


sol sol sol

Gick ut en sväng på lunchen. Det är så skönt där ute! Solen värmen i ansiktet och men känner att våren är påväg!

Mina nya tröjor

Ser bättre ut i verkligheten!


Dagen innan löning

Nu har min tredje tjocktröja kommit som jag beställde. Så jäkla skön!

Det här är min frukost för dagen!

 


Det börjar vända!

Det är varmare ut och snön har börjat smältat. Solen har lyst upp dagarna och man har känt att energin har kommit tillbaka. Idag har det varit riktigt skit väder men jag trodde det skulle bli fint, för imorse var det helt blå himmel och solen var påväg upp!


Berättade jag att

Jag beställde tre tjocktröjor förra veckan? Nu har iallafall två av dom kommit! Malin tog med sig dom till jobbet idag, så jäkla snygga! Jag är helt kär :) bättre bilder kommer kanske sen :)


Den bästa spegeln är en gammal vän

Idag är det onsdag.
Daniel fick en bukett av mig igår och ett lite brev som jag hade skrivit till honom.

Idag fyller Malin 22 år! Shit vad tiden går snabbt. Det är nästan läskigt! Jag och Malin är inne på vårt 6 år tillsammans. 6 år har vi känt varandra, det är helt sjukt!

Idag ska jag ut på stan och shoppa persent och kanske något litet till mig själv! Om jag har tur får jag sällskap av Frida!



Grattis hjärtat <3

Mums!


Fettisdagen

Idag får man äta semlor, men jag tycker inte om det så jag får kanske äta något annat gott.

Vet inte vad jag ska göra idag. Daniel ska åka till soptippen med sin mamma och dit vill inte jag följa med!!

Ikväll är det Sveriges Top model igen. Det ska jag se. Annars har jag inga planer!


Tröjan du hatar


....

Doppresenten är fast i Belgien..




2012-02-21

Idag har jag och Daniel 1 år och 6 månader. Men vi har känt varandra så mycket längre tillbaka än det. Vi har umgåts sedan 2009 någon gång. Runt 3 år iallafall :).

Bild från 2009 någon gång!

Frukost


Melodifestivalen



Är ett skämt... Tyvärr så röstar ju det svenska folket som om dom vore döva. Vissa bidrag som har gått vidare är ju helt världelösa! pinsamt. Men några få talanger är med.



Nu ska jag berätta

Vad som hände i fredags. Jag hade beställt Elvins dop present. Dom hade lovat att det skulle hinna komma innan dopet. Jag ringde och dubbelkollade på morgonen så att allt var som det ska. Dom sa att det hade skickats och skulle levereras i fredags. Men runt lunchtid så fick jag sjukt ont i magen och kände att något var fel. Jag ringde till posten och uppgav Kollinumret. Hon sa att dom hade försökt att dela ut paketet till oss kl 11 på morgonen (idioter, vi jobbar ju :S). Så paketet var nu påväg till något lager och vi skulle kunna hämta ut det på måndag. Efter ett litet utbrott i telefonen så lugnade jag mig och berättade att jag var tvungen att ha paketet. Hon ringde till budkillen eller nått som hittade paketet i en av "korgarna". Han tog ut paketet och lämnade det i Kallhäll där vi kunde hämta det. Hon berättade också att vi hade tur, om jag hade ringt ungefär 5 min senare så hade det varit kört!

Men vi fick bara en del av presenten så Bea och Elvin ska få nästa paket idag!


Ny vecka nya tag

Igår så såg vi en liten stund på Big Brother. Blir nästan lite ledsen när jag ser det..! En gravid kvinna som ska föda om 4 veckor gick in i huset. Vad håller hon på med? Hennes liv och hennes val men det känns lite konstigt att hon är där inne.

Vi följer också en serie så går på 3 varje söndag. Firman, sjukt spännande!  Kan verkligen rekomenderas.


Dop<3

Igår så var vi på Elvin Charlie Batmans dop :)! Det var super fint och trevligt!


fan....tastiskt

Höll på få hjärtstillestånd...Svimma.. och allt däremellan. Nästa gång jag ska på Dop eller liknande så ska jag fixa allting 6 månader innan! Allt som kunde gå fel gick fel. Men jag tackar gudarna för att det finns människor som gör allt för att hjälpa en och rädda ens dag.

Dagens hjälteinsats går till tjejen på postens kundtjänst!


Tatuering

Börjar känna att det är dags för nästa tatuering! Jag vet vad det ska vara. Den kommer inte vara så stor. Frågan är bara hos vem jag ska göra den. Har inte lust att betala massa pengar för en mindre tatuering. Någon som har något förslag?


Tro, hopp och kärlek övervinner allt

Hittade ett gammalt halsband


Fredag

Igår beställde jag tre tjocktröjor! Vilket betyder att jag måste hem nu och rensa min garderob. Det ska faktiskt bli skönt och kul att se vad man kan hitta längst in, längst bak! :)

Det blir annars en väldigt lugn fredag. Imorgon är det Dop för världens bästa Elvin <3.



Syster sol


Torsdag

Dagarna bara flyger förbi! Det är torsdag igen. Idag ska jag till mamma och hämta några champangeglas som Bea ska låna till dopet som är på lördag!

Det är heltklart bevisat att blogg.se´s statistik är världelös.. Det står att det är 3 som läste min blogg igår, men det är flera som har sagt/komenterat att dom läser min blogg. Konstigt.

Igår fick jag äntligen se två nya avsnitt av Vampire Diaries! Hinner bara med två avsnitt när Daniel är och tränar. Sen får jag inte se mer för han tycker att det är så tråkigt.. konstig kille det där! Igår såg vi Three Musketeers, den var bra. Vi såg också Puss In Boots i förrgår, den var också bra!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Fundering

Här om dagen så skrev Sanna till mig att det var dags att skriva i bloggen igen. Jag tycker det är kul att skriva här men det är ännu roligare när man märker att folk läser bloggen..Men när jag tex kollar "statistiken" så står det (just nu) att ingen har läst min blogg sen den 9:de.. Fungerar den som den ska eller har jag några trogna stalkers därut?

Iallafall igår så kändes tågresan hem som en evighet, mobilen dog vilket betyder att min underhållning dog. Väl hemma så mötes jag av min älskling som tog hand om mig hela kvällen! Vi gjorde spaghetti och köttfärssås, vitlöksbröd och till efterrätt glass! Mums vilken middag. Daniel hade också beställt hem två grejer till mig, haha! Det ena var en värmebjörn, du lägger den i mikron så fungerar den som en värmekudde, och det andra var en vibrerande anka (?)..haha. han har humor den där killen..! :P Han beställde måndags och dom kom igår, snacka om snabb leverans!!
Coolstuff.se beställde han ifrån :)

Alla <3 dag

Hur är det egentligen med alla hjärtans dag? Ska man överösa varandra med presenter? Äta en dyr middag? Ska man göra något speciellt?

Jag tycker absolut att man ska hitta på något. Men det kan vara något så enkelt som att man bara tänder ljus hemma och myser ner sig i soffan med den man älskar. Jag tycker att dyra presenter är överskattat. Men dagen borde verkligen uppmärksammas.
Jag tycker också att denna dag borde bli en röd dag..Varför ska man jobba en hel dag när den borde spänderas med nära och kära?

Jag är iallafall på jobbet och jag och Malin bestämde oss för att uppmärksamma Alla <3 dag på kontoret.


2012-02-09

Det gick bra att jobba igår. Jag var lite seg men det blir väl så efter att ha legat hemma i 4 dagar. Igår skulle jag ha träffat Rakel och hennes lilla dotter men eftersom familjen var sjuk så kunde dom inte :( hoppas att jag får träffa dom snart iallafall. Jossan kom iställe ner, som en räddare i nöden. Hade nog blivit så uttråkad annars. Tiden gick så fort och helt plötsligt så var kl 10. Efter att ha snackat hela kvällen så var det dags att gå och lägga sig.

Idag så kära lilla Malin sova hos mig. Jag vet inte vad kvällen bjuder på men först och främst så ska vi jobba hela dagen och sen är det paktet som väntar på mig på ica! Spännande!



Jag ser det snöar..


Snön faller ner utanför fönstret. Den dåliga uppdateringen beror på sjukdom. Jag har legat hemma sedan i fredags med snuva och feber. Men idag är jag på fötterna igen. Är på jobbet, även om det tog emot lite att stiga upp 06.30..

Känner mig piggare men snuvan och huvudvärken hänger kvar. Idag är det onsdag och bara två dagar kvar tills Daniel kommer hem. Han är i Danmark och jobbar. Igår fixade jag med Elvins Dop present. :)

Jag har under måndagen och tisdagen tagit mig igenom första säsongen av Vampire Diaries. Jag är nu helt fast. Längtar hem litegrann så jag kan få se några avsnitt till.


Vinter...nej tack!

Det ända positiva med vintern är snowboard.. men hur ofta kommer man iväg för att glida runt lite? Det händer allt för sällan. Sitter här nu och kollar ut när det snöar. Snuvig, lock för öronen och tappat rösten. Då börjar man längta efter sommaren. Jag har två timmar kvar på kontoret. Får åka hem med Daniel.


Vilken morgon

Hela dagen igår hade jag rethosta. Tänkte inte mer på det utan käkade halstabletter för att bli av med det. Men helt plötsligt hade jag tappat rösten. Kunde mer eller mindre inte prata. Imorse var det lite bättre men känner av det och låter som en man.. :/. Igår var jag och Daniel på bio. Vi såg Sherlock Holms :)! Den var faktsikt bra, jag gillar dom filmerna.

Och vädret...Vad ska man säga. Det är helt vitt. Men ändå ganska vackert när man ser den orörda snön. Men som vanligt påverkar det sl. Ett tåg inställt resten med förseningar, men det är mer synd om dom som skulle längre bort än Söder eftersom tågen inte gick längre en tc...!

Vad ska ni göra denna vita helg?




RSS 2.0