Rolling In The Deep

Cool video

T.G.I. Friday

Äntligen fredag! Denna dag är efterlängtad. Känns inte alls som om den här veckan har gått lika fort som dom andra veckorna har. Men men, nu är det iallafall fredag.

På lunchen så ska jag och Daniel åka och fixa ett turistvisum. Det är något man måste ha för att få resa till Dominikanska Republiken.  Det fixar man på den Dominikanska Republikens Ambassad. Spännande ;)

Ikväll så kommer mina två älsklingar och ska mysa! Vi ska se Water for elephants, Någon som har sätt den?
Vi ska också äta god mat och köpa massa onyttigt som vi ska trycka i oss under kvällen.



Höst

Idag ska jag tillsammans med Daniel sticka till Kista Galleria :) Jag ska kolla efter en jacka och sen så ska vi också äta middag där!  Alla som har varit i Kista vet att det finns en miljard matställen att välja på, har ni något tips på vad man ska välja idag?




Äntligen!

Nu sitter jag här hemma och tog fram min dator som jag inte har suttit vid på väldigt väldigt länge. Till middag fick vi carbonara idag. Väldigt gott! Men efteresom jag nu äntligen sitter vid datorn här hemma så tänkte jag bjuda på några bilder från lägenheten! Här kommer dom!

Jag provligger badkaret!



Regnduschen är äntligen installerad!



En bättre bild på badrummet, men det är inte helt klart än. Vi saknar bland annat en spegel!



Nya matbordet, dukat för en härlig fredagsmiddag.



Nya sängen och nattduksborden!



Garderoben, där saknas två svarta sjuktdörrar!



Hela garderoben, det ska vara två svarta skjudörrar på andra sidan också.




Jag orkar inte fota lilla sovrummet och WC:en, låter så himla jobbigt att resa mig upp från soffan! ;)
Har inte heller några bra bilder på vardagsrummet och här kan jag inte fota just nu då det ser ut som hej kom och hjälp mig! :P

Komentera gärna vad ni tycker om stället, jag är super nöjd!




<3





2011-09-22

Idag är ju den dagen jag har väntat på! Jag ska klippa mig! Kanske det blir lugg trots allt :O jag lovar att jag ska fota och lägga upp en bild imorgon :)

Malin ska följa med idag och se till att det verkligen blir en frisyr :)
Spännande!

Efter det så ska jag möta upp Daniel och så ska vi åka och köpa två stolar som vi hittade på blocket. Hoppas bara att det är vad vi söker.




När man känner sig lite seg, efter gårdagens alla vinglas så blir det coca cola på jobbet!

Inte riktigt min grej!

Igår var vi som sagt ute och åt 7 rättersmiddag. Det var snarare 11 rättersmiddag. Vi fick in mat efter mat efter mat. har ni någonsin hört om för efterrätt? Det var iallafall första gången jag hörde det. Av bilderna nedan att döma så förstår ni som känner mig att det inte riktigt var min grej ;). Vaknade upp imorse med magknip eftersom jag inte hade ätit så mycket igår men drycket mycket mer. Jag drack rödvin (?).. vi fick in en nytt vinglas med en ny vinsort för varje maträtt dom bar in. oj oj oj.. stackars min kropp!!



Ps. alla rätterna är ungefär lika stor som när du sätter ihop fingertopparna mellan tumme och pekfinger, och bildar en ring. ds ;)

Middag

Snart så ska vi gå till resturangen som vi ska äta på ikväll, http://www.gqrestaurang.se/. Klockan 6 ska vi vara där. Jag är redan super hungrig så jag hoppas dom bjuder på något riktigt gott!


Där inne kommer vi sitta och avnjuta riktigt mycket mat!

(Ser nästan ut som ett konferensrum (?) )



Vad är snyggt?

Jag och Daniel är inte sånna som sitter och äter vid matbordet varje kväll. Vi brukar hamna framför tv, är det fel?
Men då tänkte jag, nu när vi har köpt ett sånt stort fint matbord så ser det så tråkigt ut när det är tomt. Är det snyggt att har det dukat hela tiden? eller blir det för mycket? räcker det med en blomma på bordet? Vad tycker ni?


Lunch!

Det spöregnar utanför. Jag sitter med ett litet element vid fötterna och en filt i knät. Har precis ätit min lunch. idag blev det :

Den var faktiskt godare än förväntat. Jag brukar har matlåda med mig, men vi har ju inte ens en spis installerad hemma ! Så nu blir det snabbmat en tid framöver till lunch.

 

Ikväll får jag inte åka hem :/. Vi ska på middag med jobbet och få 7 rätters middag (?), hur mycket tror dom man orka! Så jag vet inte när jag kommer hem, men då är det iallafall bara att fortsätta att packa upp.

Fick också veta att vårt efterlängtade handfat har kommit! Daniels pappa ska hämta det idag! Äntligen, nu kanske man kan se ett slut med badrummet!





Älskar IKEA!

Ååh Älskade Ikea. Igår shoppa jag loss på Ikea, självklart var Daniel med man han tyckte jag plockade på mig lite mycket onödiga grejer ;)!

Vi köpte matbord, nattduksbord och "handfatsskåp". och som sagt en massa små prylar!

Snart ska ni få se bilder på hur det ser ut!

Jag kan iallafall visa vad vi köpte på Chili, världens bästa affär! Hemsida: http://www.chillistore.se/webbshop.



Daniel ville ha handen på sitt nattduksbord, Den passade perfekt! Det blev så himla snyggt! Och sedan två lampor som vi har på var sin sida av sängen!

2011-09-20


1 timme

Nu är det 1 timme kvar till lunch!


Svårt att bestämma mig vilken jag är sugen på.. vilken tycker ni att jag ska äta idag?

It girl!



Regnet öser ner utanför jobbfönstret och jag drömmer mig bort!

Lycka och minnen!

Är hösten kommen? Tycker det känns som ungefär -100 grader ute! usch.. vet inte var alla halsdukarna och mössorna ligger. Vi har ju trots allt ungefär 20 flyttkartonger..!

Idag är Daniel ledig och ska skriva över 1:an till den nya ägaren. Känns lite konstigt om jag ska vara ärlig. Det var ju i den lägenheten Daniel och jag blev ihop. Jag har bott i den lägenheten i över ett år. Alla roliga fest och mysa spelkvällar. Vi kommer ha många roliga minnen därifrån, det är något som är säkert!


Idag ska det bli lite spännande att komma hem till trean! Kakelkillen ska tydligen har gjort klar badrummet idag! Superspännaden. Eftersom Daniel är ledig idag så ska han måla den sista väggen och börja städa lite, super spännande! Elektriken kommer idag också och ska installera alla lampknappar och förhoppningsvis spisen, Om Daniel hinner åka och köpa den!


 

Här är spisen som vi har valt. Daniel tyckte inte det va så snyggt med massa runda ringar och "plotter". Så då hittade jag den här som är så stilren som en spis kan bli :).




Vill ha!


Åhh Vill bara trycka på "BESTÄLL"..Vad tycker ni?

Jag beställde hem en klänning förra veckan som kom hem i förrgår. Ska ha den på en Coctailfest om två helger! Vad tycker ni?

Dagens lunch


Samt två knäckemackor med tomat på :)!

2011-09-15



Jag fick en blomma på jobbet!

Good Feeling



Har sovit hos Daniels pappa i två nätter nu. Det funkar jätte bra..men jag längtar så himla mycket till det att vi kan flytta in i vårt egna hem. haha Jag tror att Daniels pappa längtar lika mycket som vi.



Trött

Idag är en sån där dag när man bara vill stanna kvar under täcket hela dagen, med en bra film och en kopp varm chocklad.


Flytten går sakta men säkert framåt. Nu är ettan helt tömd förutom sängen mer eller mindre. Men det är inte helt inflyttningsbart i trean så vi ska sova hos Daniels pappa i några dagar.


Jag skulle till naprapaten idag och fixa rygg och nacke men tror inte jag hinner det så jag funderar på att avboka.


2011-09-09

Har aldrig bloggat när jag är hemma. Blir bara under arbetstid för då har jag inte så mycekt att gör :O!
Men nu sitter jag här hemma i soffan lyssnar på lugn och avkopplande musik. Arbetat i längenheten idag igen. Daneil sitter brevid mig och skriver brev. Nu när jag är hemma så kan jag passa på att lägga upp bilder på lägenheten. (Det är mer eller mindra en byggarbetsplats i nuläget). Kommer också lägga upp bilder när du är klart!

Köket kommer att se likadant ut, förutom sänkt tak och spotlights.
Jag spacklar i det stora sovrummet på garderobsväggen.
Testade också att skruva upp det nya taket(inte helt lätt).
Daniel borrade hål från det ena rummet till det andra!
Sist men inte minst det stora badrummet, det som kommer få den största förändringen av alla. Ska bli så spännande när kakel och allt är på plats.

Fredag


Klipp Klipp

Nu har jag bokat en tid för klippning, det ska bli så skönt. Men det är två veckor kvar innan jag ska få en ny look eftersom vi måste renovera klart innan jag kan lyxa till min vardag! :)



Just nu, på jobbet, så lyssnar jag på den här låten.

<3

Snart!

Snart får vi äntligen flytta in i vår trea! Som vi har jobbat, varje kväll efter jobbet och varje helg. Nu börjar det visas resultat av vårt hårda arbete!

Juste, Idag är det torsdag..Vilket betyder att det är snart helg!!


Funderar på att klippa mig igen, kanske ska skaffa samma lugg som jag hade på den här bilden?


Saknad


Saknar att bara vara med tjejerna..

RSS 2.0