Helgen

Tänkte berätta lite om helgen!
 
I fredag så åkte jag raka vägen hem till Bea och Bobbie där även Daniel var. Killarna åkte iväg och köpte en Pumpa och pizzor, vilken myskväll! Vi hann även med att se på Johan Falk Organizatija Karayan. Kan verkligen rekomendera den filmen!

 Vaknade upp i lördags hyffsat tidigt, väckte Daniel och åt en god frukost. Tog ett varmt och skönt bad! Sen var det bara att göra sig iordning för kvällen :) Jag, Bea och Linda skulle äta middg men fick även sällskap av Jennifer och Sara :). Kollade på Så mycket bättre och bara tog det lugnt. Skjusade hem Linda och Sara till station. När jag kom tillbaka till Bea så hade hon förberett med nyaste avsnittet av vampire diaries.
 
Hela söndagen ägnade jag åt att tvätta och städa hemma, hann också se Ice age 4, friends with kids och en snutt av nyaste Spiderman. Daniel Var på fotboll med grabbarna så han såg jag inte skymten av på hela dagen. Vid 5 så åkt jag iväg till Friskis och Svettis för att träna med Ia. Kan säga att jag har en bra träningsvärk i benen.
 


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Postat av: sussiluskan

Haha grym pumpa. :D

2012-11-06 @ 13:20:49
URL: http://excited.blogg.se
Postat av: S.

Haha fett creepy pumpa!

2012-11-07 @ 20:49:00
URL: http://ssannab.blogspot.com
Postat av: frida

Ja, blev rätt nöjd faktiskt :D ni får komma förbi och kika nåndag :))

2012-11-08 @ 09:11:49
URL: http://fstrand.blogg.se
Postat av: Mikaela

Svar: Ja det gör den :) Lite ovan att klicka överallt bara haha

2012-11-09 @ 10:02:10
URL: http://meeelaas.blogg.se
RSS 2.0